Bulgarian Bridge Federation

27-ми Европейски младежки отборен шампионат

04.07.2019 / 00:00

 

Националният младежки отбор по бридж заминава днес за Осло, за да представи България на 27 Европейски младежки отборен шампионат в категория U26, който ще се проведе от 5 до 11 юли 2019 г. Отборът в състав: Николай Янински - Добромир Лазаров; Гергана Тенева - Марк Андонов; Тодор Павлов - Виктор Йотов, с капитан Теню Тенев, ще премери сили с останалите 22 отбора по схема "всеки срещу всеки", като срещите ще са от по 15 дона.

 

 

Участието на младежкия национален отбор на европейското първенство е финансирано изцяло от дарителски средства. УС на ББФ и целият национален отбор изказват своята благодарност за  съпричастността и финансовата помощ на всички, откликнали на дарителската кампания, било то чрез дарена сума или чрез участие в благотворителните турнири.

Благодарности за огромните усилията на треньора Живко Драганов в подготовката на младежките състезатели, както и за гостоприемността на СБК "Сердика", където се провеждаше тренировъчният процес.

Специални благодарности и на Kirsten Arnesen (Kitta), която за пореден път оказва подкрепа на български състезатели, като подпомогна настаняването на отбора със сума от 10 000 норвежки крони, както и на Тончо Чобанов ("Импрес" ООД) за изработката на екипите.

 

Успех на младежкия ни отбор и пожелания за достойно представяне!

 

Резултати