Bulgarian Bridge Federation

Младежка двойкова лига, втори кръг

19.10.2020 / 00:00
През настоящия уикенд, след дълга Ковид пауза, се проведе вторият кръг от Младежката двойкова лига. Участие взеха 10 двойки, сред които участници от София, Сливен, Оряхово, Видин и Хасково.
Състезанието се проведе в две сесии от по 27 игри всяка. Въпреки състезателния характер на мероприятието, то се проведе в приятелска и спортсменска атмосфера, а призьорите са:
1. Венцислав Пейчев (София) - Злати Димитров (Видин) 61.57%
2. Гергана Тенева (Хасково) - Калоян Крайнин (София) 59.72%
3. Тодор Георгиев (Сливен) - Владислав Манолев (София) 57.64%
Честито на победителите!
Благодарности към Христо Дюлгеров (Сливен), Красимир Михайлов (Оряхово) и Людмил Илиев (Видин), че съпроводиха своите възпитаници до София. Благодарности и към СБК "Сердика" за поредното безвъзмездно домакинство на състезания под егидата на ББФ. Клубът е и домакин на ежеседмични младежки сбирки под ръковоството на Гергана Тенева, които се провеждат всяка сряда вечер и всички младежи независимо от опита им в играта са добре дошли.
За Младежката двойкова лига
Лигата се състои от три кръга, във всеки от които се играят две сесии. Играчите получават точки за индивидуално крайно класиране. Първите шест състезателя ще разпределят помежду си 12 премии от по 100 лв всяка, които ще могат да използват за покриване на разноски по участие в турнири по бридж в България, провеждани под егидата на ББФ.
Резултати 1 кръг
Резултати 2 кръг


Стефан Скорчев

Резултати