Bulgarian Bridge Federation

Неофициален онлайн турнир - ББФ купа

28.11.2020 / 00:00

Online Teams Championship – ББФ купа


Българска Бридж Федерация организира неофициален Онлайн Отборен Бридж шампионат, в който ще вземат участие Единадесет от отборите, класирали се за финала на ДОП за 2020г. Заедно с тях в състезанието ще участва и един младежки отбор. Схемата на турнира, програмата,  разширените състави на отделните отбори, както и списък за контакт с капитаните  може да видите приложени по долу.

Шампионатът ще протече в две фази:

Round Robin ( RR) – 11 кръга х 16 дона всеки срещу всеки , след което първите 4-ри отбора в класирането продължават към следващия финален етап на турнира. 

Финална Фаза – В този етап отборите заели първите 4-ри места в класирането от Round Robin ще изиграят: Полуфинален мач ( Два сегмента, всеки по 16 игри , общо 32 дона)  и Финален мач съответно за 1-2 и 3-4 място 

( Два сегмента, всеки по 16 игри, общо 32 дона)

 

Програма на турнира

 

 

Внимание!!!


Финалната Фаза ще стартира с Двата полуфинални мача на 12.12.2020г., като победителят от (RR) си избира противник между отборите заели 3-то и 4-то място в (RR). 

Финалът за 1-2 и 3-4 място ще се проведе на 13.12.2020г.

Мачовете ще са отворени за кибици.

Попълвайте тази форма преди всеки мач, за да спестим време в комуникация: https://docs.google.com/forms/d/1R5yhuOURTzkE5hr5flYlkMdWB-Tbh6cQ6mxrxF5zswk

 

Регламент на турнира

Всеки мач от Първата фаза се състои от 16 игри, които следва да бъдат изиграни без прекъсване в един сегмент.     Допуска се смяна на отделен състезател или състезателна двойка при необходимост по време на мача, както и смяна на състезателна двойка, след изиграването на половината игри от сегмента. За извършването на смяна отговаря организатора на конкретния мач или дежурния наблюдател на съответната среща.

    В отделните мачове отборите могат да използват само регистрираните в Тимовия лист на съответния отбор състезатели. Няма ограничение за брой изиграни донове от определен състезател или състезателна двойка.

    Полуфиналите и Финалите се състоят 32 игри, които ще се изиграят в два сегмента, всеки по 16 дона. При равенство в имповете , отборът завършил на по-предно място в (RR) получава +0.5 IMPs кериовър и се счита за победител в съответната полуфинална или финална среща.

    

Съдийска комисия:                Наблюдатели:

Димитър Георгиев                       Юрий  Перец 

Юрий Перец                           Кл. Николчев

Георги Първанов                    Жеко Жеков      

 

П

 

Резултати