Bulgarian Bridge Federation

Лицензиране на ББФ

15.02.2021 / 00:00
Скъпи приятели – любители и състезатели по спортен бридж,

Имам удоволствието да ви съобщя, че след близо едногодишен период Българската Бридж Федерация успя да получи от Министерството на младежта и спорта за първи път ПОСТОЯНЕН Спортен лиценз за Спортна федерация за извършване на спортна дейност за вида спорт „бридж“.
 
Изказвам лична благодарност на стария бриджьор г-н Красен Кралев, Министър на младежта и спорта, за съпричастността и коректността му (покорил и най-високите върхове в професията и кариерата, веднъж придобит, бриджьорският рефлекс остава завинаги...)!
Благодаря на г-жа Антоанета Боева, Директор на дирекция Спорт за високи постижения, за професионалното и коректно съдействие и на г-жа Димитринка Яръмлъкова!
 
Благодаря и на целия екип на УС на ББФ и ръководителите на клубовете по Спортен бридж, които работиха по този проект и особено на колегата ми от УС на ББФ Стоян Николов, чиято бърза, прецизна и професионална работа по подготовката на цялата документация допринесе много за успешното му приключване.
 
Както съм „тръгнала“ с благодарностите, би трябвало сега да кажа „и Оскарът отива при....“, но се налага да се огранича само с неутралната благодарност „към всички останали редови бриджьори“, помогнали за получаването на този Лиценз.
 
Да си пожелаем здрава и успешна година и – дано - до скорошни срещи на първия пролетен турнир на живо!
 
Елица Георгиева Председател на УС на ББФ

Резултати