Bulgarian Bridge Federation

Предстоящ турнир в София организиран от ББФ

03.06.2022 / 00:00
Уважаеми колеги-бриджори,
Скъпи приятели,
 
В едно не толкова далечно като години, но сякаш случило се „преди хиляди години в една далечна Галактика...“ минало, в София кипеше бурен и интересен състезателен бирдж-живот. За съжаление личностите, които бяха двигателят на този живот, ни напуснаха един по един....
 
Управителният съвет на Българската Бридж Федерация сме изключително щастливи да Ви съобщим, че изготвихме проект и получихме финансиране за организирането през есента на 2022 на първия от много години насам международен бридж-фестивал в София.
Благодарение на това финансиране ББФ ще има възможност да осигури на всички участници не само добри условия за игра, но и висок награден фонд с максимален брой наградени двойки и отбори.
 
Точните дати (септември, октомври или ноември) и място за провеждане на бридж-фестивала ще съобщим допълнително, в рамките на следващия месец.

Изказваме нашата специална благодарност лично на г-н Слави Трифонов и на Министъра на Младежта и Спорта г-н Радостин Василев, които откликнаха на нашата молба и ни подкрепиха и то в момент, в който болшинството от хората са се вкопчили овчедушно единствено във физиологичното си съществуване и интелектуалните ценности сякаш са направо изтрити от дневния ред на лидерите в обществото ни!
 
УС на ББФ:
Елица Георгиева
Георги Първанов
Климентин Николчев
Стоян Николов
Живко Драганов

Резултати