Bulgarian Bridge Federation

Приключи XV Младежки бридж лагер

06.03.2023 / 00:00
      От 2 до 5 март 2023г. в с. Кошов, х-л Русенски Лом се проведе XV Младежки бридж лагер.
Участваха 40 ученици от София, Русе, Сливен, Враца и Оряхово.
В продължение на три  дни учениците се включиха интензивно в предвидените теоретични и практически занимания като взеха участие в два турнира по двойки, разделени в две категории – начинаещи и напреднали.

      Акцент в предвидените състезания бе Отборният турнир, в хода на който се проведе и Ученическото Младежко първенство по бридж.
На 3 Март подобаващо бе отбелязан Националният празник на България с посещение на исторически забележителности в района и преход  до Ивановските скални манастири.
      На официална церемония в знак на признателност и благодарност Българска Бридж Федерация награди с почетен плакет за изключителен принос в развитието на младежкия бридж госпожа Силвия Жекова.  
      
      От името на УС на ББФ имаме удоволствието да поздравим всички ученици за постигнатите от тях резултати и да им пожелаем нови  успехи на следващия Младежки летен бридж лагер през настоящата година.
      От името на УС на ББФ изказваме своята признателност и благодарност на всички ръководители за отговорността и тяхната всеотдайност, без които това традиционно и  успешно начинание не би било възможно.
Благодарим Ви!

Христо Дюлгеров – Главен ръководител и съдия на лагера
Свилен Стойчев – Основен организатор на лагера
Панчо Панев –  съдия и организатор на лагера
Иван Въжаров – Ръководител на лагера
Красимир Василев – Ръководител на лагера
Елена Аначкова – Ръководител на лагера

      От името на УС на ББФ изказваме специални поздравления на Венцислав Пейчев за оказаната менторска  подкрепа на голяма част от новите и с по-малък опит ученици, на които с търпение и отдаденост партнираше в отделните турнири.
 
ИД на Българска Бридж Федерация 
Климентин Николчев
Гр. София
06.03.2023 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Резултати